Nieuws

20160906_152040 20160906_152010 20160906_152025

Geniet en ontdek bij Proef Cultuur

VEENENDAAL – Kom zaterdag 15 september 2018 tijdens Proef Cultuur proeven van het aanbod van de culturele instellingen en de amateurkunstverenigingen van Veenendaal! Met activiteiten op het Kees Stipplein, bij de Lampegiet, bij de Troubadour, én op het Stadsstrand.

Een smaakmaker is de start op het Kees Stipplein waar een heerlijke ‘sweet table’ alle bezoekers van lekkers voorziet, inclusief koffie/thee/limonade.  Het programma gaat hier van start, en krijgt een vervolg op de route naar theater de Lampegiet, alwaar je wederom getrakteerd wordt op een mooi programma. De route naar de Troubadour levert ook nieuwe activiteiten en indrukken op. Bij de Troubadour vind je een podium waar je verder kunt proeven van alles wat cultureel Veenendaal te bieden heeft.

Het feest gaat verder op de route naar het Stadsstrand, waar het dessert van Proef Cultuur gepresenteerd wordt en de slotact losbarst.

PRIJSVRAAG

Tussen de locaties, op de route, kun je meedoen aan een puzzelprijsvraag. Wanneer alle vragen goed zijn ingevuld, zijn er leuke prijzen te winnen van de deelnemende culturele instellingen, zoals gratis muziekles bij Muziekles de Muzen, een gratis lidmaatschap bij de bibliotheek, kortingsbonnen voor de catering in de Cultuurfabriek, een schaaltje bitterballen bij een voorstelling van theater de Lampegiet, enzovoort.

 

Logo vert2